fbpx

Tips en Trucs

Laat u inspireren

We proberen je hier te inspireren voor het gebruik van al onze producten.

Heeft je vragen of suggesties, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe vaak moet je een sjaal of deken wassen?

Was de sjaal of deken niet te vaak. Een goed alternatief is om de sjaal of deken te ventileren.
Wil je de wasmachine blijven gebruiken, dan kan dat met het wolprogramma op 30 graden.

Hoe dragen dames een sjaal:

Maak een chique cape van je omslagdoek of pashmina.

Vouw je omslagdoek of pashmina volledig uit en wikkel de open sjaal om je schouders, waarbij je de ene kant langer houdt dan de andere. Drapeer de lange zijde over de tegenoverliggende schouder zodat deze stevig vastzit.

Draag je sjaal ontspannen.

Open je sjaal zodat deze volledig is uitgevouwen en de hele sjaal zichtbaar is. Wikkel het om je rug en om je schouders zodat de uiteinden losjes tussen je armen en je zij hangen. Als je de sjaal wilt vastmaken, stop je de uiteinden achter je onder je oksels en knoop je hem in een dubbele knoop of speld je hem vooraan vast met een slanke broche.


Bind je haar vast met je pashmina.

Vouw je sjaal zo dat de stof iets dikker is en niet erg breed. Wikkel de sjaal over je voorhoofd langs je haarlijn en laat de uiteinden langs je rug hangen. Knoop de sjaal vervolgens dubbel in de nek zodat hij niet wegglijdt. Laat de uiteinden langs je rug lopen of strijk ze naar voren over je schouder om langs je buik te hangen.

Hoe dragen mannen een sjaal:

Sjaal tegen keelpijn:

Helpt een sjaal tegen keelpijn of niet? Het voorkomen van een zere keel en / of keelontsteking helpt in ieder geval niet, aangezien dit meestal wordt veroorzaakt door een virus. Wat is waar: een sjaal geeft warmte en verbetert zo de bloedcirculatie. Dat geeft opluchting. Zeker als je ‘s nachts slaapt met een sjaal om je hals.


 


 

De waardering van www.shawls4you.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 482 reviews.